2013-й – Рік дитячої творчості

2013-й – Рік дитячої творчості. Дуже важливо, в якому середовищі зростає дитина, які моральні, художньо-естетичні принципи візьме вона з собою у доросле життя, з яким творчим потенціалом вступає у майбутнє.

З метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи в школі були проведені:

  • свята: «День Святого Валентина», «Лицарський турнір», «Гра збирає друзів»;
  • вечори: «ЇЇ величність Жінка», «День гумору», «Субкультури і сучасність», «Міс Весна»;
  • лінійки-зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, чорнобильцями-ліквідаторами, героями Авганцями, пожежниками – рятувальниками.

Підсумкове свято «Сузір’я талантів» сповна розкрило таланти наших вихованців. По новому, яскраво засяяли класні колективи під час презентацій. Кожен з них по своєму неповторний, кожен – особливий, кожен – унікальний. Кожен колектив проживає в школі своє життя, пише свою історію зі своїми, не схожими на жоден інший клас, переломними і кульмінаційними моментами сюжету. Тому так важливо виявити, оцінити та розвинути здібності й таланти дітей.

Перейти до вмісту